Fabricant mobles cuina

Dissenyem

Fabrica de mobles de cuina moderns, amb dissenys de màxima qualitat, realitzats a mida centímetre a centímetre.
El disseny de cuines és la nostra raó de ser, prenent molt seriosament els detalls i mantenint l'esperit d'avantguarda. Les nostres cuines són duradores i de màxima qualitat.

Fabriquem

A Cocimatic som fabricants de mobles de cuina totalment a mida, escollint acuradament els millors materials. Des de fa 40 anys seguim el mateix sistema amb màxima atenció al client. El nostre client no és un més entre milers, per a nosaltres és únic i vivim la seva cuina minut a minut.
Les recomanacions i suggeriments tant de el disseny com de la fabricació de la teva cuina són la nostra màxima prioritat.

Muntem

Duem a terme els projectes, de principi a fi. El muntatge és tan important com el disseny, estem orgullosos de poder oferir un servei professional molt competitiu.Les recomanacions i suggeriments tant de el disseny com de la fabricació de la teva cuina són la nostra màxima prioritat.
Et garantim que sempre tractaràs amb la mateixa persona, un dels nostres professionals que t'ajudarà en tot moment, tant en el disseny com en el muntatge de la teva cuina.
Valorem cada pressupost de manera individual, per a nosaltres el més important ets tu i treballem sempre per entendre't. Estudiem la teva futura cuina seguint sempre les indicacions que has comentat amb el nostre professional.

Fabriquem mobles a mida
Fabriquem mobles a mida
Fabriquem mobles a mida
Fabriquem mobles a mida
Cocimatic.es

Busques un fabricant de mobles de cuina? No ho dubtis

Escriu

Envia'ns la teva consulta via email
cocimatic@cocimatic.es

Oficina en Barcelona

BLOG

En aquest any, veurem més cuines de dos tons. La fusta natural liderarà el paquet, com es veu en aquest
Tant Cocimatic com els nostres proveïdors, fabriquem els nostres productes a Catalunya, amb un ampli sentit de la sostenibilitat i
Et volem comunicar que a partir de Març, tanquem l'exposició de avinguda Diagonal. Però et seguirem atenent desde la nostra